Näringslivet samverkar

… samverkan sker på många olika sätt.

Dessa företags som nämns här

  • har varit med och utvecklat utbildningarna
  • har varit med i ansökan till MYH
  • är engagerade i skolans ledningsgrupp
  • är engagerade i skolans undervisning
  • tar emot studenter på LIA
  • anställer studenter efter examen

 

Alfing i Älmhult AB, AMS Sweden AB, AP&T i Lagan, ARCC Utbildning AB,Din Maskin AB, Emballator Lagan Plast AB, EMC AB, Enertech AB, Hedin AB, Henjo Plåtteknik AB, HP Tronic AB, INP Förpackningar AB, KD Feddersen Norden AB, K-bemanning AB, Lagan Plåtprodukter AB, Nordiska Hiss AB, One Partner Group AB, PMU AB, Ravema AB, SP Maskiner AB, Specma Component AB, Staples Sweden AB, Sysmec AB, Wipro I.E AB, Tecnau AB, Electrolux AB, Strålfors Postnord AB, Kalmar AB, Svetruck, Ljungby Maskin, Lego Jouren AB, AxMek AB, Elme Spreader,  Herber Enginnering, Mekana, Motoman, Hammarplast, Swedrive AB, Wexiödisk, Willo, Texo med flera.